top
Bookmark and Share
TilbudBokmerkeKontaktSidekart
Kategorier
 
Oversikt
 
Handlekurv
Ingen produkter
 
Bestselgere
 
Tagger
Ingen tags er tilgjengelige
 

Spørsmål ?

NB: Denne siden er ikke ferdig. Dersom du ikke finner svar her, kontakt oss (se mer her)
 

Forsendelse og retur-garanti

Har jeg returrett?

Ja, hos oss får du 14 dagers pengene-tilbake-garanti. Dette forutsetter at varer leveres tilbake til oss i samme stand som når de ble sendt, og etter avtale.

Det må avtales retur med oss før du sender varene tilbake. Du må ikke sende varer i postoppkrav (vil ikke bli hentet).
 

Hvordan sendes varene?

Alle led lyspærer og andre varer emballeres forsvarlig og sendes normalt med Posten Norge. Det varierer med varens størrelse hvorvidt vi sender som brev eller pakke.

Normal leveringstid og priser følger Postens satser. Ved postoppkrav tillegges kr 69,- per pakke i tillegg til pris som fremgår av nettbutikken, og dette opplyses tydelig.
 

Betaling og sikkerhet

Hvordan kan jeg betale?

Med kort:
Vi anbefaler å betale med kort via PayPal. Det er enkelt og trygt. PayPal er en av verdens mest brukte løsninger for å sende og motta betalinger på Internett og er eid av Ebay (verdens største auksjonsnettside). De har svært høy sikkerhet på sin betalingsløsning.

Med postoppkrav (betal ved utlevering hos din Post eller Post i butikk) :
Du kan velge å motta varene som postoppkrav. Dette koster kr 69,- i tillegg til oppgitt pris i nettbutikken. Igjen er det helt trygt, og forsendelsen er normalt levert på 2-3 dager.

Med faktura :
Du kan velge å motta varene som vanlig pakke og få tilsend faktura per epost. Dette koster kr 49,- i tillegg til oppgitt pris i nettbutikken. Det er enkelt og helt trygt for deg.